Создать акаунт
AllSoftLab - только нужный софт!! » Игры » Fighting » Всі основні майбутні бійцівські ігри 2024 року та далі

Всі основні майбутні бійцівські ігри 2024 року та далі

06 дек 2023, 19:58
Fighting
6
0


Всі основні майбутні бійцівські ігри 2024 року та далі

Розклад бійцівських ігор 2024 року, здається, затьмарений Street Fighter 6 та Mortal Kombat 1 2023 року. Однак, в цьому році є деякі гучні новинки, на які варто звернути увагу, особливо Tekken 8.

Under Night In-Birth 2

Остання глава історії Hollow Night Under Night In-Birth 2 стартує 24 січня. З собою вона принесе rollback неткод, три нових захоплюючих персонажі та інтенсивну 2D аніме-екшн. На жаль, здається, що кросплей не передбачений. Однак, у грі з'являться нові бойові механіки, такі як Creeping Edge та Celestial Vorpal, які повинні різноманітити геймплей сиквелу. Ті, хто не грали в гру, будуть раді дізнатися, що в грі є прості комбо, для виконання яких потрібно лише натискати одну кнопку. Tekken 8 - дуже очікувана бійцівська гра 2024 року Знімок екрану через Bandai Namco Entertainment America

Tekken 8

Видавець Bandai Namco розпочинає з вибуху з Tekken 8 26 січня. Кожен удар, копняк та лазерний промінь виглядають приголомшливо в Unreal Engine 5. Також у грі з'являються нові персонажі, такі як стильний французький боєць Віктор та кавоман Азусена. Лео також виглядає стильно і буде моїм основним! Новий режим, який називається Arcade Quest, сподіваюся, захопить нас на багато годин після того, як ми закінчимо основну сюжетну лінію, в якій Казуя і Джин борються за перевагу. Дізнайтеся більше в наших враженнях від гри. MultiVersus повертається у 2024 році.

MultiVersus

Платформер-боєць MultiVersus, за чутками, повертається у 2024 році. Це бійцівська гра на тему Warner Bros, яка була в відкритому бета-тестуванні у 2023 році, перш ніж тимчасово закритися. Концепція настільки дика, що ви можете перетворити Шеггі на суперсаянського і побити Залізного Гіганта. Йому точно не знадобиться після цього собаче ласощі.

Гра й досі обговорюється, незважаючи на те, що сервери були вимкнені кілька місяців тому. Здається, що існує справжній інтерес до повернення цієї гри. Сподіваємося, що Player First Games зможе вдало завершити роботу над MultiVersus, перетворивши його на відмінну безкоштовну альтернативу серії Super Smash Bros. Сподіваємося, що він зможе здійснити повернення у 2024 році після перерви. Ми вважаємо, що у нього є світле майбутнє, якщо все зробити правильно. Rivals 2 входить на арену у 2024 році.

Rivals 2

Ще один платформер-боєць з'являється у 2024 році: сиквел Rivals of Aether. 2D піксельний стиль першої гри перетворюється на 3D оновлення. Сторінка гри в Steam говорить, що вона стане частиною "наступного покоління платформерів-бійців". Сиквел, здається, є поліпшенням з додаванням щитів, країв, захоплень і кидків. Також у ньому три нові спеціальні рухи для кожного персонажа.

На момент написання Rivals 2 збирає кошти через KickStarter, де фанати вже втричі перевищили початкову ціль збору коштів. Завдяки цьому ми отримаємо щонайменше дев'ять персонажів у початковому списку. Також з першого дня буде доступний rollback неткод.

Die by the Blade

Остання відома нам бійцівська гра 2024 року - це Die by the Blade. Реліз був відкладений на початок 2024 року, ця напружена 3D гра робить кожен удар вирішальним. Подібно до інтенсивності серії, вона вносить унікальне поєднання самурайських та кіберпанк інспірацій в одну гру.

Головна особливість - це те, що суперник може впасти від одного удару. Вам потрібно бути стратегічним, наближаючись до ворога повільно з кожною секундою. Це буде напружено, і я за це.

Project L

Серія League of Legends отримує 2v2 бійцівську гру, яка наразі має назву Project L. Яскраві візуальні ефекти з Рунетерри вибухають на екрані, а дія виглядає інтенсивною. Наприклад, ви будете використовувати величезний катану Ясуо для вражаючих наземних та повітряних комбо.

Project L також має чудову функцію Duo Play, яка дозволяє вам викликати свого онлайн друга в бій. Я не фанат League of Legends, але не можу дочекатися, коли візьму участь у дії, яку ця гра готує для нас.

Fatal Fury: City of the Wolves

Fatal Fury повертається у City of the Wolves. SNK коротко показали геймплей у трейлері в серпні 2023 року. Однак, ми знаємо дуже мало деталей про цю гру. Вона виглядає гарно. Сподіваємося, вона з'явиться у 2024 році і не буде відкладена на 2025 рік або пізніше.

Новий Dragon Ball Budokai Tenkaichi?

Новий Dragon Ball Budokai Tenkaichi був анонсований ще у березні 2023 року, але на цей момент Bandai Namco поділилися дуже мало деталями. Сподіваємося, ми почуємо більше у 2024 році. Зробімо побажання Шенрону, щоб ця гра скоро вийшла.


Смотрите также:

Комментарии
Минимальная длина комментария - 50 знаков. комментарии модерируются
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.