AllSoftLab - только нужный софт!! » Фильмы » Фантастика и фэнтези » Фуріоза – рецензія та трейлер до нової саги "Божевільний Макс"

Фуріоза – рецензія та трейлер до нової саги "Божевільний Макс"

02 дек 2023, 22:04
Фантастика и фэнтези
9
0

З "Божевільний Макс: Дорога люті", представлений у 2015 році, Джордж Міллер створив сучасний шедевр бойовика, демонструючи свою відданість максималізму. Фільм здобув шість премій "Оскар" та високі позиції у рейтингах найкращих фільмів. Після довгого очікування, фанати нарешті можуть насолодитися передісторією "Фуріоза". Перший трейлер, який був опублікований кілька годин тому, вражає своєю величністю.

У новому фільмі відсутні такі великі імена, як Том Гарді та Шарліз Терон з попередньої частини, але їх замінюють не менш талановиті актори – Кріс Хемсворт та особливо Аня Тейлор-Джой («Минулої ночі в Сохо», «Дамський гамбіт»). Але навіть вони не перевершують масштабність візуальної частини. Міллер знову використовує всі свої творчі засоби – буквально – і, судячи з трейлера, він підвищує планку, адже, будьмо чесними: «Дорога люті» була сповнена нестримної акції, реальних вибухів і видатних трюків, що вже було сміливим експериментом. Міллер з «Фуріозою» не приховує: він знає, що працює (не дарма «Дорога люті» отримала високі оцінки на IMDB та Letterboxd), і у передісторії він це досліджує ще глибше.

Незважаючи на жанр постапокаліптичного фільму, Міллер залишається вірним своєму стилю, адже "Фуріоза" не потребує меланхолії та смутку – ключових елементів у фільмах про постапокаліпсис. Замість цього він фокусується на ще більшому спектаклі, ще більшому вибуху емоцій та, звісно, ще більшій безкомпромісній акції. Після перегляду трейлера ми очікуємо наступне: "Фуріоза" знову прорветься через аудіовізуальні межі, стане одним з найкращих фільмів 2024 року та, сподіваємося, вибухне на касах, як бомба.

"Фуріоза" виходить у кінотеатрах  4 травня 2024 року.