Создать акаунт
AllSoftLab - только нужный софт!! » Разное » Обучающие курсы » ТОП-5 платних способів просування в Тік Ток

ТОП-5 платних способів просування в Тік Ток

27 фев 2023, 17:44
Обучающие курсы
330
0
ТОП-5 платних способів просування в Тік Ток

ТОП-5 платних способів
Платне просування в Тік Ток працює швидко та ефективно. Головна умова – ретельно проаналізуйте цільову аудиторію за всіма можливими параметрами, щоб не зливати бюджет марно.

№ 1. Колаборації



Є два варіанта:
записати відео дуетом з іншим блогером;
обмінятись роликами з іншим блогером.

Відмінність колаборації від реклами на чужому каналі в тому, що ви разом домовляєтеся про формат, сценарій і т.д. Платно чи безкоштовно – залежить від блогера, вашої розкрученості, вміння вести переговори, ідеї тощо.

Ціни – від 1000 до 10 000 рублів.

№ 2. Реклама на чужому каналі



Все просто - купуєте рекламу в іншого блогера. Ціни можна дивитись у спеціальних агентствах та на біржах або зв'язуватися з блогерами безпосередньо в TikTok.

Зазвичай, це коштує від 1000 до 10 000 рублів, як і в колабораціях.

№ 3. Таргетована реклама в ТікТок Ads



Для цього способу не обов'язково вести обліковий запис. Ви налаштовуєте , запускаєте рекламу та ведете трафік, куди вам потрібно: на свій сайт чи будь-який інший майданчик.

Ціна: бюджет на день – від 2000 рублів.

№ 4. In-Feed Native Video



Це реклама, яка вбудована в контент-стрічку. Користувач так чи інакше перегляне ваш ролик завдяки алгоритмам ТікТока.

Ціна – від $25 000 за рекламну кампанію.

№ 5. Хештег-челендж



Як і у безкоштовних способах – це має бути простий конкурс. Відмінність у тому, що ви використовуєте свій унікальний хештег. Усі відео учасників будуть зібрані на окремій сторінці вашого хештегу.

Разом з можливістю використовувати свій хештег ви отримуєте медійну підтримку TikTok та вірусне охоплення завдяки участі блогерів та селебриті.

Ціна: $150 000 за перші 6 днів. Пости учасників челенджу – безкоштовні.

Як діють відомі бренди
Розкажемо про 3 успішні кейси великих брендів

1. Pepsi

Pepsi запустила рекламну кампанію Swag в Індії У ТікТоку користувачів закликали викладати свої версії танцю з рекламного ролика з хештегом SwagStep Challenge. За півроку всі ці відео зібрали 23 мільярди переглядів.

2. Chipotle

У 2019 році мережа ресторанів мексиканської кухні влаштувала акцію на день авокадо. Користувачі могли отримати безкоштовну порцію Гуакамоле, якщо опублікують відео зі своїм танцем. Це збільшило продаж страви на 68% за святкові дні.

3. Білайн

У 2019 році Білайн провели хештег-челендж до Нового Року та для цього записали свій музичний трек. Користувачі публікували відео-дуети, як вони святкують з близькими під цей трек. Челлендж зібрав 2500 учасників, з яких кожен отримав десятки та сотні тисяч переглядів та лайків.

Бажаєте збільшити продажі через канал в TikTok? Записуйтесь на онлайн-курси. Можна вчитися для себе, а також є навчальні програми для тих, хто хоче професійно розкручувати чужі канали. Ви можете дивитися уроки в зручний час - онлайн за розкладом або в будь-який час. Курси включають як теорію, а й практику.

Оформлення облікового запису теж важливо
Перш ніж постити перші відео, зробіть 4 кроки, щоб обліковий запис став зрозумілим і привабливим:

Заповніть профіль.
Фото, логін, ім'я профілю та опис повинні чітко показувати, про що ваш обліковий запис.
Логін: якщо є розкручені облікові записи на інших майданчиках, то пишіть той же логін.
Ім'я профілю має містити ключові слова. Наприклад, "Наталія Іванова стиліст у Мськ".
Опис: коротко розкажіть, що ви пропонуєте користувачам.
Розміщуйте посилання на ресурси. У ТікТоці не можна розмістити клікабельне посилання. Але все ж таки ви можете вказати коротке посилання на ваш сайт в описі. Люди обов'язково знайдуть вас, якщо їм буде цікаво.
Створіть pro-аккаунт. Ця функція є у налаштуваннях. З цього моменту додаток збиратиме для вас всю потрібну статистику.
Продумайте власний стиль. Дивуйте аудиторію свіжим контентом, але будьте впізнавані та цілісні – формуйте тональність бренду.
Скільки заробляють у TikTok
Просування власного каналу TikTok може приносити великі гроші. Популярні блогери заробляють на рекламі, створюють та просувають свої бренди.

Для натхнення подивіться на річні заробітки ТОП-10 російських тиктоківців, які є у списку Forbes:

Рахім Абрамов – 10,47 млн рублів.
Діна Саєва – 4,93 млн рублів.
Олексій Савко – 4,81 млн рублів.
Юлія Гавриліна – 3,32 млн рублів.
Валя Карнавал – 3,21 млн рублів.
Даня Мілохін – 2,87 млн рублів.
Кирило та Артем Верзакови – 2,56 млн рублів.
Ганна Калашник – 2 млн рублів.
Аня Покров – 1,92 млн рублів.
Діана Астер – 1,44 млн рублів.
Зарплати на просуванні чужих акаунтів у Тік Ток
Фахівці з просування в ТікТоку - це , таргетологи, медіа-байери та акаунт-менеджери. Вартість їх послуг за місяць – у середньому 88 000 рублів.

ТОП-5 платних способів просування в Тік Ток
У таблиці ми зібрали мінімальні та максимальні зарплати по містах із найбільшою кількістю вакансій. Дані взяті із сайту HeadHunter.

Москва від 15 000 до 300 000 рублів
Санкт-Петербург від 20 000 до 250 000 рублів
Краснодар від 15 000 до 90 000 рублів
Нижній Новгород від 15 000 до 120 000 рублів
Єкатеринбург від 30 000 до 150 000 рублів
Новосибірськ від 25 000 до 70 000 рублів
Казань від 15 000 до 120 000 рублів


7 порад з навчання для початківців
1. Тренуйте нагляд

Перш ніж почати, подивіться якнайбільше роликів популярних тиктокерів. Аналізуйте, в чому їхні секрети популярності, які стратегії використовують ваші конкуренти, які ролики за вашими цільовими хештегами найпопулярніші.

2. Уважно вивчіть користувальницьку угоду

У TikTok є правила, яких треба дотримуватися, якщо не хочете опинитися в лазні. Загалом неважко зрозуміти, що можна, а що не можна.

3. Не бійтеся помилок

У ТікТоці не такі важливі передплати, як перегляди. Користувачі не дивляться відео у своїх підписках, а йдуть у стрічку рекомендацій. Тому будьте сміливішими, адже кожне нове відео - це все одно що новий обліковий запис.

4. Знімайте простіше

Головна особливість соцмережі – її демократичність. Тут будь-хто може стати знаменитим з оригінальною ідеєю та цікавим контентом. Ні до чого вкладатись у дорогу апаратуру та софт чи знімати студію. Телефон із гарною камерою дійсно необхідний. Штатив, кільцева лампа, мікрофон – за бажанням.

Знімати ролики TikTok вчать на онлайн-курсах. Ви займетесь розкруткою власного каналу з першого заняття, зможете поспілкуватися з експертами та однодумцями. На уроках дають лише актуальну інформацію, вам розкажуть про тренди та правила роботи з платформою. Багато дистанційних шкіл залишають доступ до курсів назавжди - всі навчальні матеріали будуть у вас під рукою.

5. Починайте з трендів

Це найпростіший спосіб отримати багато переглядів. Зніміть відео за популярним сценарієм у своєму стилі. Звертайте увагу на ролики зарубіжних тіктокерів – можете стати трендсеттерами.

6. Спілкуйтеся з користувачами

Відповідайте не лише на коментарі до своїх постів. Коментуйте чужі відео, ставте лайки, підписуйтесь – дивіться, як спілкуються інші. Потрібно відчути в якій атмосфері і якою мовою говорить ваша аудиторія.

7. Намагайтеся потрапити до рекомендацій

Тоді перегляди, лайки та підписки справді почнуть зростати. Тут допоможе комплексне просування: використовуйте тренди, хорошу музику, викладайте пости в правильний час і ставте великі цільові хештеги.

Смотрите также:

Комментарии
Минимальная длина комментария - 50 знаков. комментарии модерируются
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.